Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Baza FSTA with Full Text - dostęp testowy do 10 lipca 2022 r. | Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Baza FSTA with Full Text - dostęp testowy do 10 lipca 2022 r.

FSTA with Full Text jest specjalistyczną, pełnotekstową kolekcją obejmującą literaturę naukową i technologiczną dotyczącą żywności, napojów i żywienia.

FSTA with Full Text jest specjalistyczną, pełnotekstową kolekcją obejmującą literaturę naukową i technologiczną dotyczącą żywności, napojów i żywienia. Jest ona tworzona we współpracy z zespołem ekspertów w ramach IFIS, organizacji non-profit, która nieustannie angażuje się w naukę i rozwój oraz cieszy się reputacją naukowej integralności, dokładności i doskonałości. Oprócz podstawowych obszarów nauki o żywności, technologii żywności i żywienia, FSTA with Full Text zawiera treści skupione na żywności w wielu pokrewnych dziedzinach, takie jak biotechnologia, bezpieczeństwo żywności, technologie omiczne, karmy dla zwierząt domowych, nauka o sporcie, zrównoważony rozwój. Zawartość bazy obejmuje 247 aktywnych czasopism pełnotekstowcyh, spośród których 172 to aktywne czasopisma pełnotekstowe bez embarga.

 

Dostęp do bazy po zalogowaniu przez serwer HAN

http://han.up.poznan.pl/han/fsta-with-full-text/

Baza została również dodana na platformę EBSCOhost  http://han.up.poznan.pl/han/ebsco/ oraz do przeszukiwania w wyszukiwarce EDS i są dostępne dla użytkowników po zalogowaniu przez serwer HAN.

 

WYDZIAŁY