Trwa rekrutacja na Studia podyplomowe "Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności" na UPP
Celem studiów jest przygotowanie słuchaczy do m.in. samodzielnego tworzenia, wdrażania, doskonalenia i koordynacji zintegrowanych systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności; roli aktywnego partnera i negocjatora w organizacji w relacjach z auditorami jednostek certyfikujących i przedstawicielami organów nadzoru żywnościowego; pełnienia funkcji specjalisty ds. zarządzania jakością żywności, w tym bezpieczeństwem żywności oraz auditora wewnętrznego systemów jakości i HACCP; sporządzania dokumentacji systemów jakości; nabycia umiejętności samodzielnego śledzenia zmian w polskim i wspólnotowym prawie żywnościowym w warunkach członkostwa Polski w Unii Europejskiej; treningu umiejętności pracy zespołowej oraz komunikacji interpersonalnej oraz zdobycia wiedzy w dziedzinie inżynierii jakości i pozyskania nowych możliwości aktywności zawodowej.
Więcej informacji o studiach podyplmowych mżna znaleźć na stronie www.